Repte #askdigitalmakers per a responsables de Màrqueting

Tu penses el problema i et donem resposta en 5 dies!

A DigitalMakers ens trobem en el dia a dia dels nostres clients amb necessitats o problemàtiques similars, és per això que vam decidir crear el nostre blog on compartir aquest coneixement i que a més ajudi els responsables de màrqueting de les empreses a tenir un punt de partida on poder resoldre de forma autònoma algunes d'elles.

 

Accepto el repte

Com funciona?

El repte consisteix en que tu ens formulis un dubte o necessitat del teu departament que no hagueu pogut resoldre i nosaltres ens comprometem a donar-vos resposta a través d'un article al nostre blog.

1. Pensa en un problema

Pensa en aquesta cosa que ningú del teu departament t'ha sabut contestar, en aquest tema que us crema o que heu aparcat perquè ningú sap resoldre.

2. Omple el formulari

Omple el formulari amb el dubte o necessitat que teniu al vostre departament de màrqueting i que no heu pogut donar-li sortida.

3. Tindràs la resposta en 5 dies

Si no tenim cap article relacionat al nostre blog, ens comprometem a generar un article que doni resposta a la vostra pregunta en els següents 5 dies.

 

Per què ho fem gratis?

Perquè creiem que el nostre coneixement és el nostre punt fort. Treballem amb molts departaments de màrqueting i sabem que les seves necessitats al cap ia la fi són molt similars.

A través d'aquesta resposta / article ens posareu a prova i al seu torn ens ajudeu a compartir el nostre coneixement del món digital entre empreses que puguin tenir les mateixes necessitats, un win-win en tota regla.

 

Casos reals de responsables de màrqueting que han obtingut la seva resposta

 Estratègia digital efectiva per comunicar un esdeveniment

Estratègia digital efectiva per comunicar un esdeveniment

En reiterades ocasions els nostres clients ens indiquen que tenen la possibilitat de realitzar un esdeveniment per oferir els seus productes o serveis. Ens diuen emocionats, ens ho expliquen detalladament i de sobte ... un petit moment de pànic! Com preparem l'estratègia de comunicació? Què fem? A qui? Què els diem?

Com introduir signatures dinàmiques al teu correu

A DigitalMakers hem observat en els nostres clients una necessitat creixent de crear signatures dinàmiques als seus correus corporatius perquè estiguin tots alineats amb una imatge corporativa coherent. Tots els treballadors d'una empresa tenen un correu amb una signatura.

Com introduir signatures dinàmiques al teu correu

Acceptes el nostre repte?